Notes informatives

pagetitle.imgNOTA INFORMATIVA JULIoL 2010

AUGMENT TARIFES DE PEATGE ELÈCTRIQUES  

Aquest mes de juliol no s’ha produït l’augment esperat de les tarifes de peatge d’electricitat en els subministraments industrials (mitjana i baixa tensió potències superiors a 10 kW).
La variació de preus, i molt lleugera, s’ha cenyit als subministraments de potència inferior als 10 kW (residencials).
La correcció de preus ha quedat supeditada al resultat de les negociacions que govern i oposició han iniciat, per establir una política preus d’aquestes tarifes.
Al nostre entendre, creiem que no es produirà cap augment en els propers dos mesos i que aquest ho situaran a l’inici del quart trimestre.
Els recordem però, que les factures es veuran incrementades per la pujada de l’IVA corresponent, a partir de l’1 de juliol.

NOTA INFORMATIVA OCTUBRE 2021

Subvencions per a projectes d’estalvi i eficiència energètica

El dilluns 4 d’octubre s’ha publicat l’Ordre d’ajudes per a projectes d’estalvi i eficiència energètica per al 2010. EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL · LICITUDS ES VA OBRIR EL 5 D’OCTUBRE I FINALITZA EL 18 DE NOVEMBRE (AMBDÓS INCLOSOS). Les sol · licituds d’ajuda s’hauran de realitzar en model normalitzat que es pot obtenir descarregant el programari i ser enviades per via telemàtica juntament amb la documentació addicional detallada a l’Ordre, per obtenir el corresponent imprès en paper amb el seu codi de barres.
Per mes informació consultar les pàgines de l’ICAEN o bé CG Consultants per ampliar la mateixa